Parannuksen Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa elämyksiä, hyvää oloa ja kehon hyvinvointia, jotta asiakas löytää mahdollisuuden elää täyttä elämää.
/

 

 

Hyvät asiakkaamme hoidamme yksilöterapiat normaalisti tehostetulla hygienialla sekä allasterapiaa pienryhmissä. Teemme myös kotikäyntejä.

Varatuillle vastaanottoajoille ei pidä tulla seuraavissa tapauksissa:

* jos Teillä on vähäisiäkään tartuntataudin oireita (esim. yskä, kurkkukipu, kuume tai hengenahdistus) 

* jos olette altistunut koronavirukselle (covid-19) myös esim. olemalla tartunnan saaneen kanssa kontaktissa

* mikäli olette palanneet ulkomailta Suomeen alle kaksi viikkoa sitten sellaisesta maasta, missä on karanteenisuositus.

Tällaisessa tilanteessa pyydämme ottamaan puhelimitse 0440 825 600 meihin varatun ajan siirtämiseksi. Samoin pyydämme ottamaan meihin puhelimitse yhteyttä, mikäli olette epätietoinen siitä voitteko tulla hoitoon.

Muissa tapauksissa varatuille hoito ajoille voi tulla. Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

Lääkäritalo Parannuksessa on useita terveydenhoidon alan ammattilaisia yhteistyökumppaneina ja laaja palvelujen tarjonta - tilamme ovat esteettömät katutasossa ja parkkipaikkoja edessä runsaasti. 

Oletko Sinä terveyden/hyvinvoinnin alan yrittäjä ja etsit tilaa toiminnallesi?

Fysioterapia tiloissamme on vapaana tilaa-tervetuloa verkostoitumaan!   tied. 0400 744603 / Maisa     

Haemme myös jatkajaa yli 40 vuotta toimineelle fysikaaliselle hoitolaitoksellemme. Parannuksen fysikaalinen tunnetaan alueella erittäin hyvämaineisena, monipuolisena hoitolaitoksena. Yrityksellä on laaja asiakaskunta yhteistyösopimuksia alueen yritysten kanssa. 

Tule jatkamaan yrittäjäperheen menestyksellisesti hoitamaa yritystä ja varmistamaan laadukkaaan palvelun tarjonta asiakkaille myös tulevaisuudessa. Ota rohkeasti yhteyttä: maisa.sirvio@netti.fi  tai puh: 0400  744 603

        Kiitos kun kävit sivuillamme!