Parannuksen Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa elämyksiä, hyvää oloa ja kehon hyvinvointia, jotta asiakas löytää mahdollisuuden elää täyttä elämää.
/


 

 

Parannuksen Fysikaalinen Oy

Coronaria tiedote asiakkaillemme alk. 16.3.2020!

Hyvät asiakkaamme hoidamme yksilöterapiat normaalisti tehostetulla hygiatoimenpiteillä, mutta ryhmäliikuntaa ja allasterapiaa ei toistaiseksi toteuteta! 

Varatuillle vastaanottoajoille ei pidä tulla seuraavissa tapauksissa:

* jos Teillä on vähäisiäkään tartuntataudin oireita (esim. yskä, kurkkukipu, kuume tai hengenahdistus) 

* jos olette altistunut koronavirukselle (covid-19) myös esim. olemalla tartunnan saanen kanssa kontaktissa

mikäli olette palanneet ulkomailta Suomeen alle kaksi viikkoa sitten

Tällaisessa tilanteessa pyydämme ottamaan puhelimitse 0440 825 600 meihin varatun ajan siirtämiseksi. Samoin pyydämme ottamaan meihin puhelimitse yhteyttä, mikäli olette epätietoinen siitä voitteko tulla hoitoon.

Muissa tapauksissa varatuille hoito ajoille voi tulla.

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

Yrityksemme on perustettu vuonna 1980. Hoitolamme henkilökunnalla on vuosien kokemus, ammattitaito ja monipuolinen koulutus, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista fysioterapiaa sekä hyvän olon elämyksiä. Monipuolisen fysioterapiahoidon lisäksi ohjaamme liikuntaa pienryhmissä omassa altaassa avoimille ryhmille tai tilauksesta työpaikka ryhmille.     

Yhteistyökumppaneina fysioterapia palvelujamme täydentävät Auronin ja Coronarian fysioterapeutit sekä muut ammatinharjoittajat. Katso henkilökunta.