Parannuksen Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa elämyksiä, hyvää oloa ja kehon hyvinvointia, jotta asiakas löytää mahdollisuuden elää täyttä elämää.
/


 

 

 UUTTA!

Yhteistyössä KuntoStepin kanssa alkaa PhysioPilates + 55v ryhmä 2.9.2020 alkaen keskiviikkoisin klo 12-13 KuntoStepin tiloissa (Pohjolankatu 21).

Tiedustelut ja ilmottautumiset 0440 825 600 tai www.kuntostep.fi

Parannuksen altaassa jumpataa ympäri vuoden - Tervetuloa kuntoilemaan!
ALLASJUMPPA / ALLASCIRCUIT /ALLAS-LAVIS /PHYSIOPILATES

Allasjumppa on kaikille soveltuva liikuntamuoto. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen,kuitenkaan niveliä rasittamatta. Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä. Allasjumppaa vedetään Parannnuksessa lähes päivittäin ympäri vuoden, ks. viikko-ohjelma.

Allascircuit on vedessä tapahtuva kuntopiiriharjoittelu pisteestä toiseen erilaisilla lihaskuntoliikkeillä ja sykkeen kohotuksella.

Allas-Lavis® jossa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen.

Allasryhmät ovat pienryhmiä, jolloin kaikilla on hyvin tilaa suorittaa liikkeitä ja mahdollisuus saada fysioterapeutin henkilökohtaista opastusta tarvittaessa. Ryhmiin otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, varmistathan / peruthan paikkasi ajoissa.

PHYSIOPILATES on jumppa, jossa Pilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeutin osaaminen. Pilates harjoittelussa on tavoitteena kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta lisäämällä keskustan hallintaa ja vahvistamalla kehon syviä lihaksia. Pienryhmässä otetaan huomioon osallistujien ikä ja liikuntarajoitteet.

KUNTOSALI + CIRCUIT KUNTOPIIRI  tilauksestaKuntosalilaitteistomme on harjoittelulaitteisto, jolla huonokuntoisempikin pystyy kuntoilemaan turvallisesti viitenä päivänä viikossa klo. 8-18. Kuntosalimme on maksutta käytössä fysioterapia-asiakkaillemme.

KUNTOTESTI

FYSI-test on laaja tietokonepohjainen fyysisen suorituskyvyn arviontiohjelma sisältäen peruskyselyn, kehon koostumuksen, elastisuuden, vartalon lihasten suorituskyvyn ja hengitys- ja verenkiertosuorituskyvyn.
Varaa aika kuntotestiin fysioterapeutilta.