Parannuksen Fysikaalinen hoitolaitos tarjoaa elämyksiä, hyvää oloa ja kehon hyvinvointia, jotta asiakas löytää mahdollisuuden elää täyttä elämää.
/

 

 

Allasjumppa / AllasCircuit / Allas-Lavis /PhysioPilates

Allasjumppa on hauskaa ja tehokasta kunnon kohotusta kaikille ja sopii myös niille,
jotka eivät siedä nivelten kuormitusta esim. polvi-, lonkka- ja olkapää vaivoista kärsiville.                                       Allasjumppaatehostetaan erilaisilla allasvälineillä esim.puntit, smilet, kaulimet jne.


Allascircuit on vedessä tapahtuva kuntopiiriharjoittelu pisteestä toiseen erilaisilla lihaskuntoliikkeillä ja sykkeen kohotuksella.

Allas-Lavis on vauhdikas vesiliikunnan ja tanssiliikunnan ilon yhdistelmä. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta käyttäen. Vain meillä Iisalmessa!

PhysioPilates on Pilates harjoittelua, jossa perinteiseen Pilatekseen yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Pilates on hypytön, keskivartalon lihasvoimaa ja hallintaa kehittävä harjoittelumuoto. Pilates parantaa tasapainoa, vaikuttaa ryhtiin ja keskivartalon (vatsan ja selän) lihasten kuntoon myönteisesti.

 

 

Ryhmät ovat pienryhmiä, jolloin kaikilla on hyvin tilaa suorittaa liikkeitä ja mahdollisuus saada fysioterapeutin henkilökohtaista opastusta tarvittaessa. Ryhmiin otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, varmistathan / peruthan paikkasi ajoissa.